Energieboost

Flevoland

Verken de diversiteit van Flevoland in onze verzameling restaurants, waar we je meenemen op een ontdekkingsreis langs verschillende ervaringen en avonturen. 

Ervaringen van Flevoland

Ontdek de veelzijdige keuken van Flevoland met gerechten die zijn geïnspireerd door de vruchtbare poldergrond, zoals verse vis uit het IJsselmeer, sappige runderen van de Flevolandse bodem en bijzondere groenten van lokale telers. Proef de versheid en kwaliteit die kenmerkend zijn voor de agrarische achtergrond van de regio. Ervaar de gastvrijheid van Flevoland in eigentijdse restaurants, gezellige eetcafés en moderne brasserieën verspreid over de provincie. Geniet van een diner met gerechten zoals gebakken snoekbaars met Flevolandse asperges, of ambachtelijk bereide Flevolandse kaasplankjes.

Een culturele ervaring

Flevoland staat ook bekend om haar innovatieve culinaire scene. Ontdek restaurants die duurzaamheid en lokale producten hoog in het vaandel hebben staan, en laat je verrassen door creatieve gerechten die de smaken en tradities van Flevoland combineren met moderne kooktechnieken. Proef ambachtelijk gebrouwen bieren en andere streekspecialiteiten die de polders van Flevoland zo uniek maken. Eten in Flevoland is een culinaire ontdekkingstocht die de jonge geschiedenis en vruchtbare gronden van de regio viert. Van culinaire festivals die de lokale lekkernijen vieren tot boerderijwinkels waar je verse producten rechtstreeks van de boer kunt proeven, Flevoland nodigt je uit om haar culinaire schatten te ontdekken en te genieten van de moderne gastvrijheid die deze provincie kenmerkt.

Verken de diverse culinaire scene van Flevoland en laat je betoveren door de nieuwe smaken en innovatieve gerechten die deze jonge provincie te bieden heeft. Of je nu een liefhebber bent van verse visgerechten of graag nieuwe streekgerechten ontdekt, Flevoland verwelkomt je met open armen en een tafel vol verrassingen.