Energieboost

Contact / samenwerken

Heb je eventueel wat vragen en/of opmerkingen rondom de artikelen die vermeld staan op www.culinaire-plaza.nl? Stuur ons dan een berichtje met daarin de vraag/opmerking en benoem het betreffende artikel waar dit om gaat. Heb je geen specifieke vraag/opmerking, maar heb je een algemene vraag voor ons? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Samenwerken met Culinaire-plaza.nl

Culinaire-plaza.nl is een online verzamelplaats voor alle 'food-lovers'. Je vind hier inspirerende blogs terug die enorm divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan artikelen over alcohol vrije cocktails tot en met een glutenvrije chocolade cheesecake. Voor ieder artikel dat geplaatst wordt, regelen wij dat deze komt te vallen onder de meest relevante hoofdcategorie waardoor de navigatie van de website goed wordt behouden. 

Promotie

Heb jij onze website doorgenomen en wil je graag een samenwerking realiseren? Dan vertellen wij je graag meer over de promotie materialen en werkwijzes die wij hanteren. Samen met jou als adverteerder gaan we eventueel kijken naar de best mogelijke plaatsing/middelen om ervoor te zorgen dat de gewenste resultaten behaald worden. Hieronder zie je een kleine greep van bepaalde promotievormen:

  • Het schrijven van relevante blog artikelen met daarin een verwijzing naar de betreffende website;
  • Wij stellen bannerruimtes ter beschikking;
  • Het schrijven van reviews in de vorm van een blog.

Culinaire-plaza.nl werkt enkel samen met partijen die enige relevantie kunnen aantonen aan de hoofdcategorie; culinair eten. Mocht je nog vragen hebben of ben je simpelweg benieuwd naar de mogelijkheden? Ook dan kan je via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...