Energieboost

Beste sushi eten in Assen

Assen ligt gelegen in de provincie Drenthe, waarvan het ook de hoofdstad is. Assen is vooral heel erg bekend door de beroemde Asser TT motorraces die zich er plaats vinden, maar wist jij dat er ook een heel aantal culinaire hoogstandjes te vinden zijn in Assen? Er zijn een heel aantal verschillende restaurants in het centrum te vinden, maar wij gaan het vandaag hebben over overheerlijke en populaire sushi. In Assen kan het soms lastig zijn om een goede sushi plek te vinden. Wij hebben daarom de beste Sushi restaurants van Assen voor je op een rijtje gezet, zo kun je makkelijk kiezen welke het beste bij jouw past!

Boxbrownies

Eat Japan Sushi & Grill Assen

Eat Japan Sushi & Grill in Assen staat bekend om, uiteraard, hun heerlijke en hoogwaardige sushi. Het restaurant staat in Assen vooral bekend om hun bezorgfunctie, maar het is ook mogelijk om plaatselijk sushi te eten. Het restaurant is van binnen niet heel erg gezellig en geeft een “fast-food” sfeer, maar het eten dat ze serveren maakt dit absoluut meteen goed! Er is enorm veel keuze uit verschillende sushi. Je kunt bijvoorbeeld boxen bestellen maar het is ook mogelijk om je eigen box samen te stellen met allerlei heerlijke sushi. Er is zowel kip als vis sushi beschikbaar en deze zijn heerlijk vers bereid. Naast sushi is het ook mogelijk om andere lekkernijen te bestellen bij het restaurant, zo kun je bijvoorbeeld genieten van Poké Bowls, Loempia’s, Sashimi, en nog veel meer. Mensen in de reviews geven aan dat de porties ruim zijn en dat de eigenaren en het personeel van het restaurant heel erg vriendelijk is.
Reviews op Google: 4.9 (151 reviews)

Wokking Delicious

Wokking Delicious ligt gelegen in het centrum van Assen en het is hier mogelijk om zowel te bestellen als plaatselijk sushi te eten. Wederom is de inrichting van het restaurant niet het beste, maar het is zeker de moeite waard om hier een keer de sushi en de andere gerechten te proeven! Je kunt bij dit restaurant een heleboel verschillende soorten sushi krijgen zoals maki, nigiri, temaki en nog veel meer. Je kunt sushiboxen bestellen en er staan ook nog een hoop andere gerechten op het menu zoals bijvoorbeeld wok en poké bowls. Het restaurant staat ook bekend om hun heerlijke bubble tea’s die zeker het proberen waard zijn! Naast dat het eten heel erg lekker is ziet het er ook nog eens super mooi uit, het personeel doet hun best om de sushi zo mooi mogelijk te presenteren hierdoor ziet de sushi er mooi gepresenteerd en kleurrijk uit. 
Reviews op Google: 4.7 (83 reviews)

Yume Sushi Assen

Misschien wel het bekendste sushi restaurant in Assen is het restaurant Yume Sushi. Het verschil tussen dit restaurant en de eerder benoemde restaurants is dat je hier gezellig kunt dineren in een gezellige en moderne sfeer van het sushi restaurant. Het concept bestaat uit een All-you-can-eat restaurant waar je voor een prijs van €36.50 2.5 uur lang kunt genieten van alle gerechten die ze te bieden hebben. Het is niet mogelijk om eten te laten bezorgen, maar ze bieden wel een afhaal mogelijkheid. Zoals aangegeven bieden ze hier een heel aantal verschillende gerechten zoals bijvoorbeeld sushi, Japanse soepen, Sashimi, grill en nog veel meer. Er is een ruime keuze en de gerechten worden behendig en snel aan de tafel gebracht. Het restaurant heeft een anti-verspilling beleid waarbij je ze in rekening brengen wanneer je te veel eten overlaat. Dit doen ze om verspilling tegen te gaan en mensen er bewust van maken hoeveel ze bestellen. Wanneer je een gerecht overlaat betaal je €1 voor koude gerechten en €3 voor warme. 
Reviews op Google: 4.3 (1.885 reviews)

Ichiban Sushi

Ichiban Sushi is een klein tentje in Assen waar ze dagelijks heerlijke sushi bereiden. Het is ook mogelijk om hier plaatselijk te eten, maar dit wordt echter afgeraden als je een restaurant ervaring wilt. Er staan enkele tafels in het restaurant en het is meer bedoeld voor afhalen en bezorging. Het restaurant staat uiteraard vooral bekend om hun sushi en sushiboxen, hiervan is dan ook veel verschillende keuze. Naast sushi hebben ze ook een aantal andere gerechten, een hiervan is bijvoorbeeld de poké bowls die ze srveren in veel verschillende soorten en smaken. Daarnaast heb je ook een aantal warme gerechten zoals bijvoorbeeld kip, noedel soep en tempura. De sushi wordt vers bereidt en is goed verpakt, op drukke dagen tijdens de spitsuren kan het wel iets langer duren voordat de sushi bezorgd wordt, maar dit is uiteraard begrijpelijk. 
Reviews op Google: 4.2 (144 reviews) 

Terug