Energieboost

Top 10 beste All-you-can-eat restaurants in Amsterdam

Welkom in Amsterdam, waar allerlei verschillende smaken en culturen bij elkaar komen! Voor de liefhebbers die enorm van heerlijk eten houden, hebben ze de oplossing die een stuk beter is voor de portemonnee: All You Can Eat restaurants. Deze restaurants bieden een variatie aan allerlei verschillende gerechten die, zoals de naam al zegt, je zoveel kan eten als je wilt. All You Can Eat restaurants zijn er in allerlei soorten zoals Japans of Koreaans. Hier kunnen gasten onbeperkt eten en genieten van heerlijke ingrediënten. 

Als je opzoek bent naar de allerbeste, en lekkerste, All You Can Eat restaurants in Amsterdam. Dan hebben wij de perfecte lijst voor jou samengesteld. In deze top 10 vind je de allerlei restaurants, van bekende hotspots, tot kleinere juweeltjes. Ze zullen je allemaal stuk voor stuk op een heerlijke reis van smaken nemen, laten we een kijkje nemen naar onze keuzes speciaal voor jou.

Boxbrownies

1. NOORI fushion All You Can Eat Amsterdam

Dit restaurant, gelegen vlakbij het Leidseplein, serveert allerlei soorten Sushi, Grill en Indiaas eten. Het eten is van een hele hoge kwaliteit en is een echte smaakexplosie voor de Aziatische keuken genieters. De sushi wordt prachtig in grote porties geserveerd, en bereid met verse ingrediënten. De service van het restaurant is heel erg efficiënt en gastvrij. Het personeel is duidelijk ervaren en zijn behendig met vragen en andere dingen. De prijzen van het All You Can Eat buffet is aan de hogere kant, maar de sfeer en het eten maken dit het zeker waard!
Reviews op Google: 4.6 (264 reviews)

2. MOJO Japanese Kitchen

Vlakbij het Nemo museum ligt het restuarant MOJO Japanese Kitchen. In het resaurant kun je bestellen via een QR code waarna je 2 uur krijgt om te bestellen wat je wilt. Het is afkomstig uit de Japanse keuken en bestaat dan ook vooral uit veel verschillende soorten sushi. Het restaurant is perfect voor grote gezelschappen aangezien je makkelijk kunt bestellen en ze een snelle service bieden waardoor de 2 uur lang genoeg de tijd is om heerlijk te genieten. Het restaurant heeft ervaren personeel en niet alleen dat, er rijden namelijk ook een aantal robots rond die het eten rondbrengen! Er hangt een gezellige sfeer en je kunt genieten van je eten met een prachtig uitzicht waarbij je uitkijkt over het IJ.
Reviews op Google: 4.2 (3k reviews)

3. CAI&CAI SUSHI

Dit Asian Fusion restaurant gelegen in het Oostelijk havengebied heeft meerdere mogelijkheden qua eten. Je kunt kiezen voor een normaal menu waarbij je betaald per gerecht dat je besteld, maar het is ook mogelijk gebruik te maken van de All You Can Eat optie. Het restaurant is een echte verborgen parel, het eten wordt heerlijk vers bereid en je kunt kiezen uit allerlei sushi en grill gerechten. De bediening is erg ervaren en super vriendelijk wat toevoegt aan de fijne restaurant ervaring. De inrichting van het restaurant lijkt alsof je binnenkomt in een jaren 80 Aziatisch restaurant, maar dit voegt juist toe aan de sfeer. CAI&CAI is zeker het proberen waard als je een keer in de buurt bent!
Reviews op Google: 4.7 (114 reviews)

4. Chengdu Hotpot+BBQ

Ook in het Oostelijk havengebied ligt een All You Can Eat Koreaans Barbecue en Hotpot restaurant. Een Hotpot is een pan met bouillon waarin Koreaanse gerechten worden gegaard. De pan zit in het midden van de tafel en met gebruik van je stokjes houd je het eten in de Bouillon totdat deze is gegaard, dit duurt vaak maar rond de minuut of korter. Hierna kun je heerlijk genieten van het eten dat je bereid hebt. Bij dit restaurant heb je niet alleen een Bouillon Hotpot maar ook Hotpots met andere ingrediënten zoals een Spicy bouillon, een Pepper pot, Tomato Pot en Sea Bass Pot. Je kiest van te voren welke soep jij graag wilt en hierna kun je alle gerechten kiezen die je maar wilt om voor 2.5 uur te genieten van heerlijk vers eten. Hiernaast heb je ook een grill in het midden va de tafel, hier kun je dingen als vlees heerlijk op garen. Het personeel is super vriendelijk en het restaurant is gezellig en bruisend om in te zitten. 
Reviews op Google: 4.3 (525 reviews)

5. Miu

Dit mega gezellige All you can eat restaurant ligt vlakbij het Koninklijk Paleis Amsterdam. Het is een Aziatisch restaurant en ze bieden verschillende soorten sushi, noedels, soepen en meer aan.  Je kiest per ronde vier verschillende gerechten uit per persoon waarna je heerlijk kunt genieten van de professionele, smaakvolle en vers bereide gerechten. De sfeer in het restaurant is absoluut prachtig en super sfeervol en trendy. Daarnaast loopt er genoeg personeel rond die heel erg vriendelijk en professioneel overkomen . Het restaurant ziet er van buiten niet heel erg indrukwekkend uit, maar laat je hierdoor zeker niet wegjagen, het is het absoluut een keer waard om te proberen!
Reviews op Google: 4.3 (1.601 reviews)

6. A2 wereldrestaurant

Ben je meer opzoek naar iets te eten net buiten het centrum van Amsterdam? Dan kunt u heerlijk genieten van de wereldkeuken langs de A2 richting Amsterdam. In deze wereld keuken kun je zelf van te voren beslissen of je 2 uur, 2.5 uur of 3 uur wil genieten van de specialiteiten. Je kunt in het restaurant zelf kiezen uit verschillende soorten keukens waarnaar de gekozen keuken het speciaal vers klaar zal maken. Het restaurant is perfect om te gaan eten met grote groepen, iedereen heeft snel zijn eten en iedereen vind altijd wel wat op het menu lekker. Het personeel is heel vriendelijk en vragen vaker of je iets nodig hebt of dat ze je ergens mee kunnen helpen. Het restaurant kan wel wat drukker overkomen dan andere restaurants aangezien iedereen moet opstaan om zijn eten te gaan halen, hier kun je rekening mee houden voordat je een kijkje neemt bij het restaurant. 
Reviews van Google: 4.2 (1.253 reviews)

7. Blue Dragon

Blue Dragon is een Aziatisch all you can eat restaurant wat ongeveer 10 minuten van het Rijksmuseum vandaan ligt. Ze staan hier bekend om hun aparte maar gezellige interieur en super mooi gepresenteerd eten. Ze maken vaak kunstwerken van het eten wat het niet alleen heerlijk voor de smaak maakt maar ook prachtig voor het oog. Je kiest voor een All You Can Eat menu waarmee je twee uur lang per keer 3 rondes per persoon kunt bestellen. De gerechten zijn net zo heerlijk als ze eruit zien en het personeel is erg vriendelijk en snel met serveren. Het ligt midden in het centrum dus het restaurant is zeker een aanrader om een keer te gaan kijken. Proef ook zeker de zeer geliefde cocktails van het restaurant!
Reviews van Google: 4.1 (371 reviews)

8. De pannenkoekenboot

Jazeker! Er zijn ook ander soort All You Can Eat restaurants, namelijk de pannenkoekenboot in Amsterdam Noord. Dit geweldig leuke restaurant is, zoals de naam al zegt, een boot gelegen op het water waar je heerlijke pannenkoeken kunt eten terwijl je geniet van een rondvaart over de Amsterdamse wateren. Je betaald een vast bedrag en hierna kun jij onbeperkte pannenkoeken eten. De pannenkoeken zijn er echt in allerlei soorten en smaken, zo kun je genieten van een hartige pannenkoek met kaas en spek of bijvoorbeeld een zoete pannenkoek met ijs en aardbeien. Er is voor iedereen wel iets lekkers te kiezen. Je bent voor 75 minuten op de boot en vaart ondertussen langs allemaal bekende Amsterdamse eye-catchers. Het personeel is super vriendelijk en je krijgt een echte Hollandse sfeer in het restaurant. En we zeggen het er toch even bij, let op je moet van te voren reserveren om op de boot te komen. Je kunt niet te laat zijn want de boot heeft een vaste dienstregeling die perfect op tijd vertrekt. 
Reviews van Google: 4.4 (1.372 reviews)

9. The foodmarket

Buiten het centrum van Amsterdam in Amsterdam nieuw-west ligt een grote foodmarket waar jij heerlijk kunt gaan eten. Je betaald voor een bepaald aantal uur dat je van tevoren moet betalen. Hierna kun je rondlopen in het restaurant en eten halen bij de verschillende keuzes aan eten die ze aanbieden in het restaurant. Je kunt de keuze maken uit bijvoorbeeld sushi, vlees, vis, frietjes, heel veel verschillende desserts en nog veel meer. Ze hebben er een speelgelegenheid voor kinderen waardoor het het perfecte restaurant is om met kinderen naartoe te gaan en te genieten van de vers bereide maaltijden. Het personeel is erg professioneel en vriendelijk en de Foodmarket is modern en trendy ingericht. 
Reviews van Google: 4.3 (623 reviews)

10 . Spirit Amsterdam

Officieel geen All You Can Eat restaurant, maar toch zeker het benoemen waard is, Spirit Amsterdam. Spirit Amsterdam is een vegetarisch buffet vlakbij ARTIS. Bij dit restaurant bereiden ze dagelijks wel 50 verschillende gerechten voor en deze worden gepresenteerd in een prachtig buffet. Ze bieden een ontbijt, lunch en diner met alleen maar vegetarische en soms vegan gerechten. Ook zijn alle producten die ze gebruiken 100% biologisch waardoor het een perfecte keuze is. Ze hebben er echt een heleboel verschillend eten waar ook de niet-vegetariërs zeker van kunnen genieten zoals; verschillende broden, salades, stamppotten, soepen en groentes. Je kunt hier je eten lekker opeten in het sfeervolle restaurant, maar het is ook mogelijk om je eten zelf mee te nemen met de kartonnen bakjes van Spirit. Het concept van Spirit gaat via het wegen van je eten. Je schept dus je bordje vol en daarna zet je dit op een weegschaal, je betaald dan voor hoeveel eten je gehad hebt, geen All You Can Eat dus, maar toch het benoemen waard voor de vegetariërs en Halal eters die opzoek zijn naar een restaurant in Amsterdam.
Reviews van Google: 4.4 (1.438 reviews)
 

Terug