Energieboost

Ontdek de beste sushi restaurants in Rotterdam

Rotterdam, een bruisende stad die bekend staat om zijn moderne architectuur, multiculturaliteit en diverse culinaire scene. Een van de populairste culinaire keuzes in Rotterdam is sushi. Met een overvloed aan sushi restaurants in de stad is het soms moeilijk om te kiezen waar je je sushi-cravings kunt bevredigen. In dit artikel nemen we je mee op een culinaire reis langs enkele van de beste sushi restaurants in Rotterdam, waar je kunt genieten van heerlijke sushi rolls, sashimi en andere verfijnde Japanse gerechten.

Boxbrownies

Aqua Asia Club

Gelegen in De Rotterdam, biedt Aqua Asia Club een hoogwaardige eetervaring met zowel een loungegedeelte als een restaurant. Hier kun je genieten van heerlijke sushi en een chef's keuzemenu. De combinatie van een chique ambiance en verrukkelijke gerechten maakt een bezoek aan Aqua Asia Club een onvergetelijke ervaring.

Adres: Holland Amerikakade 106, 3072 MC Rotterdam, Tel: 010 237 4980

Sumo

Wat ooit begon als een klein intiem sushi restaurant, is nu uitgegroeid tot een van de grootste sushi-ketens in Nederland. Sumo biedt een "All You Can Eat" concept waar je kunt genieten van verse en heerlijke sushi. Met hun diverse menu en smaakvolle gerechten is Sumo een favoriete bestemming voor sushi liefhebbers in Rotterdam.

Adres: Velengde Nieuwstraat 2-5, 3011 GX Rotterdam, Tel: 010 307 0512

Lil' Foodie

Bij Lil' Foodie kun je genieten van heerlijke Aziatisch geïnspireerde gerechten met de focus op comfort food, sushi en desserts. Het restaurant gebruikt zorgvuldig geselecteerde voedzame ingrediënten en streeft ernaar om mensen te inspireren om gezond te eten zonder beperkingen.

Adres: Gooilandsingel 103, 3083 DP Rotterdam, Tel: 010 2266654

Japanese Cuisine Yama

Dit intieme restaurant, gelegen aan de Eendrachtsweg, biedt unieke Japanse gerechten met een Nederlandse twist. Chef Yamamoto staat bekend om zijn artistieke en smaakvolle gerechten. Met een chef's keuze menu van vijf of zeven gangen, belooft Japanese Cuisine Yama een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal betoveren.

Adres: Eendrachtsweg 31A, 3012 LC Rotterdam

Restaurant Azura

In een gezellige en moderne omgeving serveert Restaurant Azura verfijnde Japanse gerechten. Het restaurant biedt een menu van de chef met vier tot zes gangen en een à la carte menu. Een bezoek aan Restaurant Azura is een garantie voor een smaakvolle en elegante dinerervaring.

Adres: Otto Reuchlinweg 1166, 3072 MD Rotterdam, Tel: 010 2900381

Itami

Gelegen in Prinsenland, is Itami een combinatie van een sushi- en teppanyaki-restaurant met een moderne loungebar. Met een divers menu met vegetarische opties en een driegangenkeuzemenu, is Itami een ideale bestemming voor liefhebbers van Japanse gerechten.

Adres: Prinsenland 182, 3072 MA Rotterdam, Tel: 010 2150751

ONO Japanese Fusion Dining

Bij ONO Japanese Fusion Dining geniet je van een fusie van Franse en Japanse keuken met uitzicht op de Rijnhaven. Het menu omvat onder andere oesters, poke bowls, sushi, soepen en meer. ONO is gelegen aan de Antoine Platekade en belooft een culinaire reis vol smaakexplosies.

Adres: Antoine Platekade 1005, 3072 ME Rotterdam, Tel: 010 4863962

iYumi

Gelegen in het centrum van Rotterdam, is iYumi een plek waar je kunt genieten van sushi voor afhaal of in de lounge. Ideaal voor vergaderingen of sociale bijeenkomsten, biedt iYumi een breed scala aan heerlijke sushi-rollen.

Adres: Coolsingel 143, 3012 AG Rotterdam, Tel: 010 4048639

Shiki Sushi & Lounge

Gehuisvest in een moderne en prachtige lounge die ooit een discotheek was, biedt Shiki Sushi & Lounge een verscheidenheid aan heerlijke sushi en andere gerechten. Met een uniek bestelsysteem en een stijlvol interieur, is Shiki een must-visit voor liefhebbers van sushi.

Adres: Prins Alexanderlaan 37A, 3068 PN Rotterdam, Tel: 010 7200856

The Harbour Club Rotterdam

Hoewel niet uitsluitend een sushi-restaurant, biedt The Harbour Club Rotterdam een verscheidenheid aan gerechten in een stijlvolle en plezierige omgeving. Gevestigd in de voormalige 'Parkzicht' villa in Stadspark nabij de Euromast, garandeert The Harbour Club Rotterdam een gastronomische ervaring om van te watertanden.

Adres: Kievitslaan 25, 3016 CG Rotterdam, Tel: 010 4368888

1NUL8

Als een wijnbar gelegen aan de Meent in het hart van Rotterdam, biedt 1NUL8 een verscheidenheid aan sushi-rollen voor een unieke smaakervaring. Bekend om zijn centrale ligging en beschikbaarheid van sushi vanaf 12.00 uur, is 1NUL8 een favoriete plek voor liefhebbers van Japanse delicatessen.

Adres: Meent 108, 3011 JR Rotterdam, Tel: 010 412 3561

Met deze uitgebreide lijst van de beste sushi restaurants in Rotterdam hopen we dat je geïnspireerd bent om deze culinaire pareltjes te ontdekken en van een onvergetelijke sushi-ervaring te genieten in deze bruisende stad vol smaak en diversiteit. Dompel jezelf onder in de wereld van heerlijke sushi en laat je smaakpapillen verwennen door de verfijnde Japanse keuken die Rotterdam te bieden heeft. Bon appétit!

Terug