Energieboost

Een culinair avontuur

Tegenwoordig hebben we de luxe dat eten niet alleen lekker hoeft te zijn. Het moet tegenwoordig meer zijn dan alleen lekker. Het moet ook een beleving en een avontuur zijn. Anders vinden we het al minder interessant. Hieronder een aantal bijzondere en avontuurlijke plekken om culinair te genieten. Een keer iets anders, je hoeft je hier zeker niet te vervelen. 

Boxbrownies

Dinner trein

Vind jij het ook saai dat je omgeving er de hele tijd hetzelfde uitziet als je aan het dineren bent? In dit restaurant niet. Dit restaurant heeft zich gevestigd in een trein en rijdt tijdens het dineren door de landschappen van Nederland. Je hoeft je dus geen moment te vervelen, er is altijd wel iets te zien en ook te proeven.

Vuurtoreneiland

Ergens dineren waar niemand woont en midden in de natuur? Dan is dit plekje iets voor jou. Je wordt met de boot opgehaald. De rit duurt één uur voordat je bent aangekomen op het eiland. Op het eiland loopt het loslopend wild door het bloemenperk. Zeker een bijzondere plek om te dineren en erg avontuurlijk om er te komen!

Restaurant Moon

Dit restaurant is gelegen op de 19de verdieping van de A'DAM Toren. Met een panoramisch uitzicht kun je 360 graden over Amsterdam kijken terwijl je geniet van heerlijk eten. Wordt verrast door de klassieke gerechten met een moderne twist. Het is echt genieten, als je geen last hebt van hoogtevrees.

Hoftramm

Naast dineren in een trein kun je ook dineren in een tram. Deze tram neemt je mee door Den Haag en Scheveningen. Terwijl je twee uur lang geniet van het diner, kun je ook genieten van de stad Den Haag.

Dinner in Motion

Wordt omver geblazen door 360 graden projecties tijdens het eten. Het is hier moeilijk om je te concentreren op het eten met al die prachtige projecties. Je ziet in twee en een half uur de prachtigste landschappen van de wereld.

Dinner in the Sky

Heb jij totaal geen hoogtevrees en durf je het avontuur aan? Dan is dineren in de lucht zeker iets voor jou. Je zal op maar liefst 50 meter hoogte dineren en kunnen genieten van het uitzicht.

Als je ervan houdt om continu iets anders te zien, dan moet je zeker gaan eten bij Hoftramm of bij de dinner trein. Tijdens het dineren gaan de prachtige landschappen aan je voorbij. Ben je voor niks bang? Dan moet je dineren bij Dinner in the Sky. Je moet alleen niets naar beneden laten vallen. Dineren hoeft dus helemaal niet saai te zijn. Er zijn verschillende restaurants waar je meer kunt beleven, dan alleen eten.

Terug